Nieuwe Ntb-Zorgverzekering in 2018

Nieuwe collectieve zorgverzekering voor Ntb-leden.
Helaas geen korting meer voor Ntb-leden bij Zilveren Kruis Achmea.

De Ntb heeft momenteel een contract met Zilveren Kruis Achmea. Deze verzekeringsmaatschappij heeft zich echter op het standpunt gesteld uitsluitend nog kortingen te verlenen bij een werkgever/werknemer-situatie. Hierdoor zijn de kortingen voor leden van de Ntb komen te vervallen.

Nieuw collectief contract

Voor de leden van de Ntb is daarom met ingang van 2018 een nieuw collectief contract tot stand gekomen. Het is afgesloten bij VGZ en de uitvoering wordt gedaan door het bedrijf Aevitae.

Deze nieuwe zorgverzekering bevat collectiviteitskorting van Aevitae/VGZ. De goedkoopste variant van de basisverzekering VGZ Ruime Keuze komt op een premie van € 89,58 per persoon per maand bij een totaal eigen risico van € 885,00. Daarnaast zijn aanvullende verzekeringen mogelijk van beperkt tot uitgebreid.

De meest uitgebreide variant bij een eigen risico van € 385,00 op de basisverzekering en de uitgebreidste aanvullende verzekering First Class kost € 148,03 per persoon per maand.

Bedenk wel dat je bij een budgetvariant met een hoog eigen risico plotseling geconfronteerd kunt worden met onverwachte kosten. Zorg in elk geval dat je financiële reserves achter de hand hebt.

Leden die geïnteresseerd zijn in de nieuwe zorgverzekering van de Ntb kunnen via deze link een offerte laten berekenen en eventueel meteen een nieuwe zorgverzekering afsluiten: https://aanvragen.aevitae.com/nl/NTB/16135/570

Uiterlijk 1 januari a.s. moet je overstap geregeld zijn. Wacht dan ook niet te lang.

Wil je liever een zorgverzekering afsluiten bij een andere zorgverzekeraar dan Aevitae/VGZ? Dan kun je als Ntb lid ook profiteren van andere aanlokkelijke kortingen. Ben je hierin geïnteresseerd, bel dan onze intermediair 035-5280000.