Music Pitch Webinar – Verdienen met songwriting ‘22

Met het schrijven van liedjes of muziekstukken valt wat te verdienen. Op verschillende manieren.

Hoe krijg je het meeste voor je liedjes of composities?

En wat zijn nieuwe manieren om je talenten als composer/songwriter ten gelde te maken?

Maandagmiddag 8 november organiseren we er een Music Pitch Webinar over. Online, via zoom.

Enkele gasten uit de muziekbusiness vertellen hoe je als songwriter / componist aan je inkomsten kan komen. Hoe krijg je betaald voor schrijven voor andere artiesten? Of voor compositie-opdrachten? En zijn er nog meer mogelijke inkomstenbronnen? Ook over tips hoe je meer Buma in je zak krijgt. En natuurlijk kan je je eigen vragen stellen.

Eerste gasten bekend:

Bobby Sukhraj – Houston Comma. Bobby doet management & music publishing services om songwriters en producers zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij het ontwikkelen van hun carrière. Met nadruk op A&R, song placements, co-writes en song camps, syncs op nationaal en internationaal gebied. Focust zich op nieuwe business en op Azië. Over de voor- en nadelen vakpublishing, carrière planning.

Allan Eshuijs – Composer / Vocal Kitchen. Evacuate the Dancefloor! Haalde de nr 1 positie in de UK, maar Allan is composer én producer van nog veel meer pop en dance hits. En co-writes met namen als Macy Gray, Taio Cruz. Winnaar BMI en BUMA award. Op dit moment ook CEO van Vocal Kitchen. Over betaald worden als componist, de juiste partners, inkomsten als producer en meer.

Buma Stemra. Dé partner voor componisten als het gaat om inkomsten. Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen? En welke tips om meer Buma in je portemonnee te krijgen?

Meer gasten volgen snel!

In het eerste uur spreken we de experts. Je krijgt tips, hoort hun ervaringen en je kan natuurlijk persoonlijk je vragen stellen.
In het tweede uur vinden er enkele break out rooms plaats. Daarin maak je in kleine groepjes persoonlijk kennis maakt met overige deelnemers (bij een basis-ticket) of de experts (bij een plus-ticket).
Na het webinar ontvang je de email adressen van de overige deelnemers die daarin toestemmen. Deelnemers met een plus-ticket krijgen na het evenement ook een lijstje interessante contacten uit stock/production music.

Kan je er niet bij zijn? Boek dan een niet-aanwezig-ticket, je krijgt dan na het webinar toegang tot een opname ervan, en je krijgt ook de namen van de andere deelnemers en een lijstje interessante contacten uit de kindermuziek.

  • Maandagmiddag 8 november, van 16:00 tot ong 18:00.
  • Online, via zoom. Je ontvangt tzt een link voor deelname. (Check een dag vantevoren of je de link hebt, zoniet, mail info@musicmotion.nl)
  • Max 34 deelnemers: max 25 basis, max 9 plus.
  • Kosten: basis-ticket €9,50 / plus-ticket €22,00 (korting €5 voor Kunstenbond leden, Gigstarter Pro!) / niet-aanwezig-ticket €22,00. Excl BTW, bij aanmelden zie je de prijs incl. BTW.

Meld je hier aan