Nieuw ledenvoordeel: JOUWMUZIEKRECHT

JouwMuziekRecht maakt het regelen van auteursrecht makkelijk

Veel componisten en creatievelingen ervaren het regelen van auteursrecht als vervelend en tijdrovend werk en dat is zonde, want hierdoor lopen ze inkomsten mis. Om deze situatie te verbeteren is JouwMuziekRecht opgericht. Voor een vast bedrag per jaar regelt het bedrijf alles wat met auteursrecht, Buma/Stemra en Sena te maken heeft.

JouwMuziekRecht is opgericht door componist en producer Christian Jansen. Onder zijn artiestennaam C-Jay heeft hij internationale bekendheid gekregen als maker van progressive house en ambient / chillout. Zijn muzikale carrière bracht hem over de hele wereld. Daarnaast heeft hij een decennium lang voor Buma/Stemra gewerkt waardoor hij nauwkeurig en op maat kan ontzorgen én adviseren.

Jansen: ,,Met de kennis en ervaring die ik zowel bij Buma als op het podium heb opgedaan, kan ik muzikanten en producers als geen ander helpen met wat voor hen vaak lastige materie is. Als artiest heb ik van binnenuit meegemaakt hoe de elektronische muziek in Nederland uitgroeide tot een wereldwijd fenomeen. Ik wil mijn ervaring inzetten om rechthebbenden verder te helpen en hen een hoop zorgen en tijd uit handen te nemen.’’

Geschiedenis

In 2004 zette Christian platenlabel The Sessions op om zijn eigen releases een plek te geven. Al snel brachten ook andere artiesten van naam hun muziek uit via The Sessions en het label kon daardoor uitgroeien tot een toonaangevend merk in de elektronische muziekscene. Naast het uitgeven van muziek en het runnen van een platenwinkel, organiseerde Christian sinds 2001 evenementen in onder andere de Melkweg en Panama in Amsterdam, Patronaat in Haarlem, outdoor feesten in Berlijn en succesvolle nachtclub events in Rotterdam.

JouwMuziekRecht regelt voor diverse rechthebbenden uit de dance- en elektronische muziekscene hun copyright vraagstukken. Het bedrijf geeft advies op maat, zorgt voor het aanmelden en controleren van werken en soundfiles bij Buma/Stemra, Sena én DJ Monitor, controleert betalingen, houdt live optredens bij en adviseert over het gebruik van jouw werken door derden. JouwMuziekRecht controleert ook actief of er nog ergens geld blijft liggen dat op jou ligt te wachten.

Wil jij óók profiteren van meer dan 20 jaar professionele ervaring in de industrie? Stuur vandaag nog een e-mail voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek; telefonisch, via videoconference óf (als de regels het toelaten) op een locatie naar jouw keuze. Leden van de Ntb / VCTN krijgen 10% korting op álle diensten die JouwMuziekRecht aanbiedt. Laat tijdens de vrijblijvende kennismaking weten dat je lid bent van en profiteer van dit exclusieve voordeel!

www.jouwmuziekrecht.nl / info@jouwmuziekrecht.nl