Ellister van der Molen en Henk Westbroek verkozen tot bestuursleden Ntb en VCTN

Tijdens de jaarvergadering van Vakgroep Muziek/Ntb op vrijdag 21 juni werd Ellister van der Molen unaniem verkozen tot nieuw bestuurslid van de Ntb. Zij volgt Ad Hoedervangers op, die tijdens de jaarvergadering afscheid nam van het bestuur.

Ellister van der Molen is trompettiste, co-leader van hammond-kwartet RED en maakt onder andere deel uit van de bands Modji en de nieuwe bigband van Peter Beets en Henk Meutgeert. Behalve op het podium is zij actief als trompet- en improvisatiedocent en geeft regelmatig lezingen, zoals over Miles Davis’ soundtrack van filmklassieker “Ascenseur pour l’échafaud”. (Lees hier meer over Ellister.)

Tijdens het VCTN congres, voorafgaand aan de Ntb jaarvergadering, werd zanger/tekstschrijver Henk Westbroek definitief in het VCTN bestuur benoemd. Hij was door het bestuur eind 2018 al tijdelijk benoemd op de vrijgevallen zetel in het bestuur.

Tijdens de vergaderingen werd daarnaast de jaarrekening 2018 van VCTN goedgekeurd en werden beleidsplan en verslag van de afgelopen periode besproken.

Leden kunnen de congres- en vergaderstukken hier lezen.