M-Bizz en Music Pitch Webinars

Music Pitch Webinars

De M-Bizz workshops en MusicPitch meetings van MusicMotion kunnen door de coronamaatregelen voorlopig niet meer plaats vinden.

Daarom heeft MusicMotion nu een aantal online bijeenkomsten georganiseerd, met de focus op hoe je in deze tijden nog wél aan muziek kan verdienen. Onder de naam Music Pitch Webinar worden er tot aan de zomer zeven edities georganiseerd met maximaal 35 deelnemers.

Deze webinars zullen via Zoom gehouden worden en bestaan uit een eerste gedeelte van ongeveer 50 minuten waarin gezamenlijk een thema uit de muziekwereld wordt belicht. Daarna volgen de ‘break out rooms’-sessies waarin je of de andere deelnemers ontmoet (basis-ticket €8,50 ex. BTW) of de gastsprekers uit de business (plus-ticket €20,00 ex. BTW ).

Tevens ontvang je de e-mailadressen van alle deelnemers die daarin toestemmen en de contactgegevens van de gastsprekers.

Vanaf de tweede editie op 28 oktober geldt weer de kortingsregeling voor Kunstenbond/Ntb leden van € 5 voor de plus-tickets. Een Zoomlink voor deelname ontvang je per e-mail.

 

Het programma

28 september 2020 – Stock / Production Muziek @ 20:00 – 22:00

Muziek voor mediaproducties zoals documentaires, tv shows, commercials, bedrijfsfilms etc. Hoe werkt die sector? Welke platforms en publishers zijn nuttig? Wat zijn de inkomsten en rechten? Is jouw muziek geschikt daarvoor?

Met de volgende gastsprekers:

Dennis Bosheck, CTM Publishing. Is bij CTM Publishing Production Music manager. Vertelt over de productiemuziek sector, de deals en wat een publisher voor je kan doen en waar je muziek aan moet voldoen.

Reaubeau, Onafhankelijk Componist/Producer. Brengt eigen muziek uit, treedt internationaal op maar produceert ook opdracht- en productiemuziek. Steeds met een eigen hiphop of dance (futurebass / trap) feel. Rob vertelt over de deals met merken, publishers en hoe muziek beeld kan versterken en uitvergroten.

Gijs van Veldhuizen, Audiogijs. Componeert, produceert en mixt productie muziek. Hij heeft ervaring met AudioJungle, Beatstars en Pond5 en heeft ook al meer dan 10 jaar ervaring met opdrachtmuziek. Over welke muziek past, over de betalingen, bedrijven en hoe jij een eigen plek vindt in deze sector.

AANMELDEN

 

28 oktober 2020 – Muziek voor Games @ 20:00 – 22:00

Pandemie of niet: het gamen gaat gewoon door! En geen game is compleet zonder muziek. Hoe zit het met muziek voor games? Wat moet je kunnen als je muziek wil maken voor games? En: zou jouw muziek passen en in wat voor games dan?

Gastsprekers zijn begin oktober bekend.

AANMELDEN