Aanvragen bij Noodfonds Muziek tot 1 juli!

De deadline voor aanvragen nadert: tot en met morgen dinsdag, 30 juni, kunnen muziekprofessionals een aanvraag (of aanvragen) doen bij het Noodfonds Muziek: www.noodfondsmuziek.nl

Aanvragen kan in meerdere hoedanigheden: wie bijvoorbeeld zowel als eigen beheerproducent, auteur en muzikant in aanmerking komt kan drie keer aanvragen en de bijdragen zo “stapelen”.

Aanvragen kost slechts enkele minuten: houdt je Sena en/of Buma/Stemra nummer erbij en vul de relevante vragen in. Het Sena Performers deel is een werk- of productiebijdrage: beantwoord daar kort (dat kan in één of enkele zinnen) de vraag waar je je mee bezig wilt houden (voorbereiding van een voorstelling, een opname, aanschaf apparatuur?); een uitgebreid plan met begroting is niet nodig. Aan Sena Producentenzijde is de bijdrage productiegerelateerd: ook hier is een korte omschrijving voldoende. De bijdrage voor auteurs en/of uitgevers (het Buma/Stemra deel) is een gift en vereist geen toelichting van voorgenomen besteding.

Je Sena nummer vindt je onder meer rechts bovenin nieuwsberichten die je van Sena ontvangt; je Buma/Stemra nummer staat in communicatie van Buma/Stemra.

Vergeet, als je aan de voorwaarden voldoet, vooral niet aan te vragen!

Ga naar www.noodfondsmuziek.nl