Ntb EZ Boekhouding kortingsdeal & Ntb Belastingdag

Vanaf 1 februari 2017 is de Ntb met EZ Boekhouding een samenwerking aangegaan. Hieronder vertellen we je wat je daar als Ntb lid aan hebt.

EZ Boekhouding is een specialist op het gebied van boekhouden voor zzpers binnen de creatieve sector. Opgericht door twee muzikanten die misschien wel net zoveel affiniteit hebben met boekhouden en belastingzaken als met muziek. Om alle financiële en fiscale verplichtingen voor muzikanten zo ‘easy’ mogelijk te maken hebben ze online software ontwikkeld waar je makkelijk mee kan boekhouden en vervolgens belastingaangiftes mee kunt doen. Daarnaast verzorgen ze ook Inkomstenbelastingaangiftes, btw-aangiftes en alle andere belastingvraagstukken voor zzp’ers.

Ntb-leden kunnen met een flinke korting gebruik maken van deze software. Ook voor de dienstverlening zijn gunstige tarieven afgesproken. Als Ntb lid ben je dus beter af!

–> Nieuwsgierig? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

28 maart – De Ntb belastingdag

Bijna iedereen ziet elk jaar wel weer op tegen het doen van aangifte inkomstenbelasting. Veel ondernemers besteden het uit maar een boekhouder is vaak duur en je moet nog steeds het meeste werk zelf doen.

Daarom organiseert de Ntb in samenwerking met EZ Boekhouding dit jaar de Ntb belastingdag. Een dag waarop je samen met een belastingadviseur van EZ Boekhouding ter plekke jouw aangifte gaat invullen. En dat tegen een speciaal tarief voor Ntb-leden.

Hoe werkt het?
Voorafgaand aan de Ntb belastingdag krijg je een e-mail met instructies over wat je allemaal moet meenemen en van tevoren al kunt doen. Op de dag zelf beginnen we met het gezamenlijk voorbereiden van jouw aangifte door middel van een workshop. In deze workshop krijg je inzicht of je dingen bent vergeten, of je al jouw kosten al hebt opgevoerd en of je nog gebruik kunt maken van speciale regelingen.

Na het eerste gedeelte (van ± 2 uur) ga je samen met een van de belastingadviseurs van EZ Boekhouding jouw aangifte 1-op-1 invullen en versturen. Zo wordt er ook gekeken naar zaken die specifiek voor jou persoonlijk gelden. Er wordt dus niet alleen aangifte gedaan voor jou als ondernemer maar ook als privépersoon. Mocht je een partner hebben waar je ook aangifte voor moet doen dan nemen we deze uiteraard meteen mee tegen een kleine meerprijs.

Binnen 1 dag je boekhouding voor 2016 op orde, ingevuld en gecontroleerd door een belastingadviseur. Normaal gesproken kost dit €150,- excl. btw maar speciaal voor Ntb-leden nog maar €125,- excl. btw. Locatie Pakhuis De Zwijger, Amsterdam. Wij zorgen uiteraard voor de lunch!*

–> Heb je interesse? Klik dan hier voor meer informatie en aanmelden.

* Heb je dieetwensen, geef dit dan uiterlijk 4 dagen van tevoren door.