Music Pitch – Jouw ingang in de zorgsector

Music Motion organiseert op dinsdag 8 maart weer een nieuwe online bijeenkomst met deze keer als thema: jouw ingang in de sector.

Leden van de Kunstenbond/Ntb krijgen korting opde bijeenkomsten van Music Motion!

De zorgsector groeit, en heeft muziek nodig!! Meer dan alleen “de liedjes van toen”, er zijn ook andere creatieve mogelijkheden. Hoe zet je muziekprojecten op in de zorg? Waar is plaats voor? Wie zijn de juiste contacten in de zorgsector?

Dinsdagavond 8 maart een online bijeenkomst over muziek in de zorgsector. We spreken met muzikanten, muziek-ondernemers die in de zorg met muziek werken.

We hebben het over wat voor projecten er zijn in de zorg, hoe je een eigen project opzet en wie je daarvoor nodig hebt. En jazeker: ook hoe je ervoor betaald kan worden. Ervaringen dus, tips en wat leuke verhalen en mogelijk wat muziek! En vooral: nieuw netwerk.

Eerste uur spreken we de experts, in het tweede uur praten we in enkele break-out-rooms verder. Na de bijeenkomst krijg je de email adressen van deelnemers die daarin toestemmen. Plus ong. 20 interessante contacten in dit veld. Zodat je meteen aan de slag kan na Music Pitch! Ook mogelijk als alleen video-deelname.

Meld je hier aan!