10 jaar VCTN zaterdag 25 februari Rotterdam

Kom je het 10 jarig jubileum van VCTN met ons vieren? 

Zaterdag 25 februari in New Grounds, Rotterdam 

De VCTN, vereniging voor componisten en tekstschrijvers bestaat 10 jaar! Dit wordt gevierd op 25 februari in New Grounds in Rotterdam. Uiteraard, met muziek…

In 2011 besloten de auteursleden van de Ntb tot oprichting van de Vereniging Componisten en Tekstdichters Ntb, de VCTN, eerst als ‘informele vereniging’. In juli 2012 werd de VCTN formeel opgericht als rechtspersoon. In combinatie met de Ntb en Kunstenbond (en vanaf 1 december van vorig jaar in samenwerking met ook de BiMpro) zet de VCTN zich in voor een sterker auteursrecht en vooral een open en transparanter Buma/Stemra.

We vieren het jubileum met een borrel, maar uiteraard ook vooral met muziek. Met nieuwe composities van een nieuwe generatie makers.

Tijdens het jubileumfeest presenteert de VCTN het project New Composers Pool Part two. Een project met nieuwe composities, mede mogelijk gemaakt door het Investeringsfonds van BUMA en het Ministerie van OCW.

De New Composers Pool Part 2 is een samengesteld ensemble waarbij allerlei genres samen komen. Jonge componisten en musici uit de jazz, pop en klassieke muziek werken in dit project samen aan een gestalt-compositie genaamd De Dag.

Leden kunnen zich tot en met uiterlijk 23 februari gratis aanmelden voor de voorstelling en de 10 jaar VCTN borrel.

Let op: het aantal kaarten is beperkt! Reserveer hier je plekje op de gastenlijst.

Programma:

Inloop (met drankje): 20 uur
Aanvang voorstelling: 21 uur
Aansluitend borrel

Locatie:

New Grounds- Rotterdam
s-Gravendijkwal 58-b
3014 EG Rotterdam
https://newgrounds.nu/homepage/