Zorgverzekering 2017

Zo profiteer je als Ntb lid van korting op de basis zorgverzekering en de aanvullende verzekeringen. Veel Ntb leden maken hier al jaren gebruik van. Er worden diverse aanvullende zorgverzekeringen aangeboden, zodat er altijd wel eentje past bij je wensen en behoeften.

De Ntb biedt een polis aan van Zilveren Kruis Verzekeringen met een aantrekkelijke collectiviteitskorting. Van 8% korting op een basispakket en daarbovenop nog 12% korting op aanvullende en tandheelkunde pakketten. Met een korting van minimaal € 8,39 oplopende tot maximaal €20,08 per maand.

Verzekeringskosten

De premiekosten bij een Zilver Kruis verzekering, met collectiviteitskorting starten vanaf:

  • €96,55 p/m basisverzekering (basis budget, met eigen risico van €385,-)
  • €2,60 p/m aanvullende verzekering (basis plus)
  • €5,94 p/m tandartsverzekering (tand basis)
  • Eenmalig €5,- poliskosten (bij het afsluiten van de verzekering)

Voordeel voor de leden van de Ntb

Geïnteresseerden in het aanbod van de Ntb kunnen een offerte berekenen door gebruik te maken van de volgende link: www.zk.nl/toonkunstenaars. Ook niet leden kunnen hier gebruik van maken.
–> Klik hier voor de Algemene Polisvoorwaarden van de Ntb verzekeringen.

Wil je liever een zorgverzekering afsluiten bij een andere zorgverzekeraar dan Zilveren Kruis? Dan kun je als Ntb lid ook profiteren van andere aanlokkelijke kortingen. Ben je hierin geïnteresseerd, bel dan onze intermediair 035-5280000.

Direct afsluiten

Ben je Ntb lid? Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Je komt nu op de ledenservicepagina.
Klik op de snelknop ‘Ntb Verzekeringspakket‘ of ga naar het dropdown menu ‘Verzekeringen‘ en klik op ‘Van der Roest’ en je komt op de interactieve verzekeringensite. Hier kun je ook mutaties doorgeven of vragen stellen.

Ben je nog geen Ntb lid? Schrijf je dan snel hier in.

Overstappen kan ieder jaar per 1 januari.
Zorgverzekeraars hebben de verplichting om iedereen te accepteren voor de basisverzekering, ongeacht de medische achtergrond. Voor de acceptatie van aanvullende verzekeringen of tandverzekeringen kunnen wel selecties worden gemaakt. Als je wenst over te stappen, dient de huidige zorgverzekering voor 31 december te worden opgezegd.

Zie hier ook het Instrumentenverzekeringspakket en Aansprakelijkheidsverzekering Combi exclusief samengesteld voor Ntb-leden.

Actueel

Ntb/VCTN-congressen 2017

Ook dit jaar is er weer een congres Ntb en congres VCTN. Deze zijn gepland op 3 juli 2017, wederom in… lees verder

Tijdelijke aanpassing openingstijden administratie

De Ntb is voor iedereen telefonisch bereikbaar (020-6203131) op werkdagen tussen 12:00 en 17:00 uur. Of stuur een mail naar info@ntb.nl…. lees verder

Steun de Ntb en VCTN op Buma/Stemra jaarvergadering

Op woensdag 21 juni a.s. vindt de Buma/Stemra jaarvergadering plaats in AFAS Live te Amsterdam. Wij roepen alle stemgerechtigde leden… lees verder