Nieuwe Ntb-Zorgverzekering in 2018

De Ntb biedt zijn leden een zorgverzekering met aantrekkelijke collectiviteitskortingen. Momenteel is deze verzekering ondergebracht bij Zilveren Kruis. Deze verzekeringsmaatschappij heeft zich echter op het standpunt gesteld uitsluitend nog kortingen te verlenen bij een werkgever/werknemer-situatie. Hierdoor zijn de kortingen voor leden van de Ntb komen te vervallen waardoor deze zorgverzekering een stuk duurder wordt.

Nieuw collectief contract bij VGZ

Voor de leden van de Ntb is daarom met ingang van 2018 een nieuw collectief contract tot stand gekomen. Het is afgesloten bij VGZ en de uitvoering wordt gedaan door het bedrijf Aevitae.

Deze nieuwe zorgverzekering bevat collectiviteitskorting van Aevitae/VGZ. De goedkoopste variant van de basisverzekering VGZ Ruime Keuze komt op een premie van € 89,58 per persoon per maand bij een totaal eigen risico van € 885,00. Daarnaast zijn aanvullende verzekeringen mogelijk van beperkt tot uitgebreid.

De meest uitgebreide variant bij een eigen risico van € 385,00 op de basisverzekering en de uitgebreidste aanvullende verzekering First Class kost € 148,03 per persoon per maand.

Bedenk wel dat je bij een budgetvariant met een hoog eigen risico plotseling geconfronteerd kunt worden met onverwachte kosten. Zorg in elk geval dat je financiële reserves achter de hand hebt.

Meer informatie

Deze  is te vinden op de site van Aevitae waar ook de premie berekend kan worden met de Ntb-collectiviteitskorting, een verzekeringspakket kan worden samengesteld en meteen een nieuwe zorgverzekering kan worden  afgesloten.
Klik op: https://aanvragen.aevitae.com/nl/NTB/16135/570

Wil je liever een zorgverzekering afsluiten bij een andere zorgverzekeraar dan Aevitae/VGZ? Dan kun je als Ntb lid ook profiteren van andere aanlokkelijke kortingen. Ben je hierin geïnteresseerd, bel dan onze intermediair 035-5280000.

Direct afsluiten

Ben je Ntb lid? Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Je komt nu op de ledenservicepagina.
Klik op de snelknop ‘Ntb Verzekeringspakket‘ of ga naar het dropdown menu ‘Verzekeringen‘ en klik op ‘Van der Roest’ en je komt op de interactieve verzekeringensite. Klik boven aan de site in het menu op ZORG. Hier kun je ook mutaties doorgeven of vragen stellen.

Momenteel wordt het verzekeringsgedeelte van de Ntb-site opnieuw gebouwd. Dat kan enige problemen opleveren. Heb je vragen, mutaties of wil je nieuwe verzekeringen afsluiten, mail dan naar ntb@vdroest.nl.  Binnenkort hoopt Van der Roest de nieuwe verzekeringssite te introduceren.

Ben je nog geen Ntb lid? Schrijf je dan snel hier in.

Overstappen kan ieder jaar per 1 januari.
Zorgverzekeraars hebben de verplichting om iedereen te accepteren voor de basisverzekering, ongeacht de medische achtergrond. Voor de acceptatie van aanvullende verzekeringen of tandverzekeringen kunnen wel selecties worden gemaakt. Als je wenst over te stappen, dient de huidige zorgverzekering voor 31 december te worden opgezegd.

Zie hier ook het Instrumentenverzekeringspakket en Aansprakelijkheidsverzekering Combi exclusief samengesteld voor Ntb-leden.

Actueel

Procedure uitkering compensatieregeling zwangere zelfstandigen

Werkte u in de periode van 7 mei 2005 tot en met 4 juni 2008 als zelfstandige, en bent u… lees verder

Ntb Inkomstenbelastingdag 2018 – Geen zorgen meer over je belastingaangifte!

De Ntb en EZ Boekhouding nemen je ook dit jaar weer zorgen uit handen. Met een deelname aan de inkomstenbelastingdag… lees verder

Noorderslag 2018 – Aanbevelingen Artiestenovereenkomsten – Uitgangspunten voor redelijke platencontractvoorwaarden

Vanmiddag – vrijdag 19 januari 2018 – presenteerden Ntb, Kunstenbond en NVPI (de branchevereniging voor platenmaatschappijen) op Noorderslag gezamenlijke uitgangspunten… lees verder