Zorgverzekering 2017

Zo profiteer je als Ntb lid van korting op de basis zorgverzekering en de aanvullende verzekeringen. Veel Ntb leden maken hier al jaren gebruik van. Er worden diverse aanvullende zorgverzekeringen aangeboden, zodat er altijd wel eentje past bij je wensen en behoeften.

De Ntb biedt een polis aan van Zilveren Kruis Verzekeringen met een aantrekkelijke collectiviteitskorting. Van 8% korting op een basispakket en daarbovenop nog 12% korting op aanvullende en tandheelkunde pakketten. Met een korting van minimaal € 8,39 oplopende tot maximaal €20,08 per maand.

Verzekeringskosten

De premiekosten bij een Zilver Kruis verzekering, met collectiviteitskorting starten vanaf:

  • €96,55 p/m basisverzekering (basis budget, met eigen risico van €385,-)
  • €2,60 p/m aanvullende verzekering (basis plus)
  • €5,94 p/m tandartsverzekering (tand basis)
  • Eenmalig €5,- poliskosten (bij het afsluiten van de verzekering)

Voordeel voor de leden van de Ntb

Geïnteresseerden in het aanbod van de Ntb kunnen een offerte berekenen door gebruik te maken van de volgende link: www.zk.nl/toonkunstenaars. Ook niet leden kunnen hier gebruik van maken.
–> Klik hier voor de Algemene Polisvoorwaarden van de Ntb verzekeringen.

Wil je liever een zorgverzekering afsluiten bij een andere zorgverzekeraar dan Zilveren Kruis? Dan kun je als Ntb lid ook profiteren van andere aanlokkelijke kortingen. Ben je hierin geïnteresseerd, bel dan onze intermediair 035-5280000.

Direct afsluiten

Ben je Ntb lid? Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Je komt nu op de ledenservicepagina.
Klik op de snelknop ‘Ntb Verzekeringspakket‘ of ga naar het dropdown menu ‘Verzekeringen‘ en klik op ‘Van der Roest’ en je komt op de interactieve verzekeringensite. Hier kun je ook mutaties doorgeven of vragen stellen.

Momenteel wordt het verzekeringsgedeelte van de Ntb-site opnieuw gebouwd. Dat kan enige problemen opleveren. Heb je vragen, mutaties of wil je nieuwe verzekeringen afsluiten, mail dan naar ntb@vdroest.nl.  Binnenkort hoopt Van der Roest de nieuwe verzekeringssite te introduceren.

Ben je nog geen Ntb lid? Schrijf je dan snel hier in.

Overstappen kan ieder jaar per 1 januari.
Zorgverzekeraars hebben de verplichting om iedereen te accepteren voor de basisverzekering, ongeacht de medische achtergrond. Voor de acceptatie van aanvullende verzekeringen of tandverzekeringen kunnen wel selecties worden gemaakt. Als je wenst over te stappen, dient de huidige zorgverzekering voor 31 december te worden opgezegd.

Zie hier ook het Instrumentenverzekeringspakket en Aansprakelijkheidsverzekering Combi exclusief samengesteld voor Ntb-leden.

Actueel

Hoofdpunten Cultuur in regeerakkoord

Vandaag werd het regeerakkoord van het nieuwe kabinet openbaar. Een eerste inventarisatie van hoofdlijnen op cultuurgebied: Investeringen in cultuur zullen… lees verder

Ntb bestuursleden Bert Ruiter en Simone Vierstra geëerd met Sena Icoon

Bert Ruiter en Simone Vierstra hebben op 29 september uit handen van Erwin Angad-Gaur, vicevoorzitter van de Raad van Aangeslotenen… lees verder

Bestuurlijke chaos bij Buma/Stemra

In de nieuwe Muziekwereld, het Magazine van Ntb en VCTN, publiceren Ntb en VCTN een reconstructie van wat zich het… lees verder